Društvo

AMSCG: Na sjeveru smanjena vidljivost

Izvor

Oni su upozorili vozače da su na više dionica u toku radovi i pozvali na oprez i vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Na dionici Vilusi-Petrovići, na regionalnom putu R-12, je zbog završnih radova zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 18 sati.

Teška teretna vozila u tom vremenskom periodu mogu koristiti alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje, a putnička vozila, kombi i autobusi alternativni put preko Velimlja.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 15 do 17 sati.

Saobraćaj je na putu Mojkovac-Đurđevića Tara otvoren od sedam do 20 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom, kao i na mostu Besnik.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta tmušići II, kao i na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima.

Na regionalnom putu Murino-Plav-Gusinje zbog sanacije mosta na ulazu u Plav, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu M-9 Kolašin-Mateševo vozila će, zbog sanacije kosine na mjestu radova, vozila saobraćati jednom trakom naizmjenično do 11. oktobra.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zatvoren je saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog proširenja puta, prenosi Mina.

Portal Analitika