Crna hronika

"Jedno meni nepoznato lice mi je dalo da prenesem torbu i ja nijesam znao šta se u njoj nalazi"

Albanac se izvinio Crnoj Gori što je prevozio drogu: Obećavam da to nikad više neću uraditi

Kriv sam i priznajem da sam izvršio djelo koje mi je stavljeno na teret. Žao mi je što sam stvorio neprilike državi Crnoj Gori i obećavam da to nikada više neću uraditi, kazao je Kristijan Isufaj (21) iz Skadra, državljanin Albanije, kome je u bjelopoljskom Višem sudu počelo suđenje za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Albanac se izvinio Crnoj Gori što je prevozio drogu: Obećavam da to nikad više neću uraditi Foto: Dan/M.N.
Dan Izvor

– Jedno meni nepoznato lice mi je dalo da prenesem torbu i ja nijesam znao šta se u njoj nalazi. Da sam znao o čemu je riječ, to ne bih uradio. Po hiljadu puta upućujem izvinjenje Crnoj Gori za ovo što sam napravio – kazao je Isufaj.

Svi učesnici u postupku dali su završne riječi. Presuda će biti saopštena 26. septembra.

U optužnici se navodi da je Isufaj 24. aprila, oko 22.50, zajedno sa zasad nepoznatim licem, radi prodaje iz Albanije u Crnu Goru unio oko 50 kilograma konoplje.

– Droga je bila upakovana u dvije platnene crne torbe koje su držali na leđima, idući zaobilaznim putevima pješke. Ušli su u Crnu Goru, mimo graničnog prelaza, i to u neposrednoj blizini graničnog prelaza Grnčar, idući koritom istoimene rijeke. Primijećeni su od strane policijskih službenika Granične policije Plav, koji su pokušali da ih zaustave i kontrolišu. Okrivljeni Isufaj i N.N. lice su odbacili torbe sa drogom, a policijski službenici su ih pronašli i oduzeli – piše u optužnici.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.