Abiznis

Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra

Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

Tokom ljetnje sezone 2024. godine nacionalni avioprevoznik će letjeti ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi, naveli su iz te kompanje,

Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu Foto: Air Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

“Kompanija će po prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu. Od juna 2024. godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine. Osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru”, navode u saopštenju. 

Kako dodaju, kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaj će se odvijati tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine. 

“Air Montenegro će tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu-Njemačka, a svakog utorka ka Ostravi-Češka. Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, uključen i predati prtljag do 23kg”, stoji u saopštenju.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Portal Analitika