Abiznis

Air Montenegro: Mi doprinosimo dužem trajanju sezone

Iz kompanije Air Montenegro danas su saopštili kako oni doprinose dužem trajanju sezone.

Air Montenegro: Mi doprinosimo dužem trajanju sezone Foto: Arhiva
Portal AnalitikaIzvor

"Nastao u periodu pandemije i velikih problema u avio-industriji, Air Montenegro je nakon samo godinu dana od prvog leta uspio da, i pored brojnih izazova, poveže Crnu Goru sa 16 različitih destinacija i otvori nova tržišta. Izostanak turista sa tradicionalnih tržišta na koje se većinom oslanjala crnogorska turistička privreda i kompleksna geopolitička situacija pokazali su da je potrebna diversifikacija tržišta, što je i jedan od ciljeva crnogorske nacionalne avio-kompanije", istakli su oni. 

Kažu kako javnost, hotelijeri i predstavnici turističke privrede "prepoznaju važan doprinos i ulogu koji ima nacionalna avio-kompanija u ukupnoj privred"

"I da je neophodan kontinuitet u saradnji i komunikaciji, koji Air Montenegro nastoji da dodatno ojača i unaprijedi u svim segmentima poslovanja, na opštu dobrobit svih građana, privrede i partnera. Air Montenegro, kao crnogorska nacionalna avio-kompanija će nastaviti da aktivno učestvuje u strateškom planiranju na državnom nivou i aktivnostima privrede kako bi doprinijeli ostvarenju zajedničkog cilja- pozicioniranju Crne Gore kao atraktivne destinacije tokom cijele godine", zakljućili su iz te kompanije.

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Minusturisti_neregistrovani
02.10.2022. 17:41

Jeste li jos u minisu 10 meleona? Ili ste sad 15?

5
0
P Poenam_Dei_neregistrovani
02.10.2022. 16:14

Jes vala, s jednim i po avionom ste čudo učinjeli i milijardu zaradili. Ko je ugasio Montenegro Airlines - sve mu se ugasilo...🇲🇪🇲🇪🇲🇪

6
0
i ipma__neregistrovani
02.10.2022. 15:10

Spaic i Milatovic rekose da ce TU biti 0 eura.Kakvi prevaranti!!!!🤕😡

8
0
M Marko_neregistrovani
02.10.2022. 14:52

A jes jadan, još malo pa ce te biti turistička atrakcija

8
0