Abiznis

Umjesto najavljenih 37, nacionalna avio kompanija imaće 20 do 29 letova sedmično

Air Montenegro ipak neće letjeti za Frankfurt, Cirih i Pariz

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro će, umjesto najavljenih 37 letova sedmično na 7 linija letjeti na 20 do 29 na četiri linije. To znači, kako prenosi portal Zamaaero, da kompanija ima angažovan jedan avion ove zime, dok drugi biti van upotrebe.

Air Montenegro ipak neće letjeti za Frankfurt, Cirih i Pariz Foto: Foto: Air Montenegro
ZamaaeroIzvor

Takođe se navodi da Air Montenegro ove zime neće letjeti za Paris, Frankfurt i Cirih iz Podgorice usprkos prethodnim najavama.

Air Montenegro je najavio da će ove zime letjeti iz Podgorice za Beograd 14 sedmičnih letova, za Ljubljanu tri, a za Paris, Frankfurt i Cirih po dva puta sedmično. Nacionalna avio kompanija je najavila da će iz Tivta imati sedam letova sedmično za Beograd i isto toliko za Istanbul. Tako je Air Montenegro trebalo ove zime da ima 37 letova u jednoj nedjelji.

Međutim, u novembru će imati tek 8-10 letova iz Podgorice za Beograd. Tek u posljednjoj sedmici ovog mjeseca imaće 12 sedmičnih letova, prenosi porta Zamaaero.

Air Montenegro će u decembru imati 14 letova sedmično (osim posljednje nedjelje kada će ih imati 13), a toliko će ih imati i u januaru 2023.

Kompanija će za Ljubljanu u novembru letjeti dva puta tokom nedjelje, a u decembru i januaru tri puta sedmično.

Iz Tivta kompanija će letjeti za Beograd šest puta sedmično, a od 24.novembra imaće sedam letova tokom nedjelje.

Za Istanbul kompanija će letjeti četiri puta sedmično, a od 26. novembra pet puta. Nažalost, ni oko Nove godine kompanija ne leti za Banja Luku.

Portal Analitika