Politika

Ahnatuli zahvalio na humanitarnoj pomoći Crne Gore civilima u Gazi

Ministar odbrane Dragan Krapović sastao se danas sa ambasadorom Države Palestine u Crnoj Gori, Rabijem Alhantulijem. Sagovornici su istakli da njihov susret predstavlja priliku za razmjenu mišljenja o pitanjima koja su od značaja za regionalnu, ali i globalnu bezbjednost.

Ahnatuli zahvalio na humanitarnoj pomoći Crne Gore civilima u Gazi Foto: Ministarstvo odbrane
Portal AnalitikaIzvor

Ministar Krapović je izrazio žaljenje zbog situacije na Bliskom Istoku, poručujući da su dijalog i mirno rješavanje gorućih problema od ključnog značaja za prevazilaženje krize u tom regionu. Takođe je istakao da je diplomatski put jedini validan način dugoročnog rješavanja bezbjednosnih izazova.

Ambasador Alhantuli je čestitao ministru Krapoviću stupanje na dužnost i poželio mu uspjeh u radu na toj izuzetno odgovornoj funkciji. Ambasador je informisao ministra o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji i izrazio zahvalnost za humanitarnu pomoć koju je Crna Gora obezbijedila za ugroženo civilno stanovništvo u ratom zahvaćenom Pojasu Gaze.

Ministar Krapović i ambasador Alhantuli su izrazili zadovoljstvo sastankom i iskazali nadu da će se naredni susret realizovati u stabilnijim bezbjednosnim prilikama.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.