Društvo

Adžić: Potpisan Memorandum, gradiće se novi objekat za Odjeljenje bezbjednosti Tivat

Između Ministarstva unutrašnjih poslova i Opštine Tivat danas je potpisan Memorandum o saradnji u cilju zajedničke izgradnje zgrade stanice policije i vatrogasnog doma u Tivtu, saopšteno je iz MUP-a.

Adžić: Potpisan Memorandum, gradiće se novi objekat za Odjeljenje bezbjednosti Tivat Foto: MUP
Portal AnalitikaIzvor

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je da mu je zadovoljstvo što je potpisan ovaj memorandum koji, kako kaže, treba da doprinese bezbjednosti građana Tivta ali i poboljša uslove rada službenika koji u ovakvoj turističkoj destinaciji treba da daju dodatan napor.

Takođe, dodao je, na ovaj način potvrđuju se dobri odnosi Opštine Tivat i crnogorskog MUP-a, a ovaj primjer “može predstavljati dobru praksu za rješavanje zajedničkih izazova i u drugim opštinama”.

“Bez bezbjednosti destinacije, nema dobre turističke ponude i ovo je simbioza koja mora postojati. Zaista smo zadovoljni saradnjom i zajednički dajemo napore da i Tivat, ali i kompletnu Crnu Goru prezentujemo na pravi način“, kazao je Adžić.

Ministar je istakao da je Opština Tivat ustupila dio lokacije gdje se i sada nalazi Odjeljenje bezbjednosti Tivat, što će obezbijediti efikasnost i biti dobro za pokrivenost kompletne teritorije opštine.

Potpredsjednici Opštine Tivat su istakli da sa realizacijom projekta treba početi u najkraćem mogućem roku. Takođe, naglasili su da je razvoj Tivta kao značajne turističke destinacije nametnuo potrebu dodatnog ulaganja u sistem bezbjednosti i obezbjeđivanje uslova rada ovih službi te da vjeruju da će se na ovaj način spriječiti negativne pojave i dati kvalitetan odgovor na potencijalne izazove.

“MUP i Opština na ovaj način pokazuju da su vođeni zajedničkim interesom usmjerenim na zaposlene. Sprovođenjem ovog projekta doprinijeće se većoj motivaciji zaposlenih koji će ubuduće raditi u mnogo boljim uslovima ali i ukupnoj bezbjednosti na teritoriji ove opštine”, zaključuju u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A AAA999_neregistrovani
05.06.2023. 20:15

IZGRADIT CE GA KAO I BULEVAR TIVAT JAZ

4
0
t tatAV_neregistrovani
05.06.2023. 16:56

Ovi uraši me podsjećaju na ono, kad je u Bg stigla velika ruska privredna delegacija, potpisali 200-300 memoranduma o saradnji i ni JEDAN nije realizovan.

3
1
R Rašo_neregistrovani
05.06.2023. 16:21

Vrijeme je bilo , jer objekat u kojem radi OB Tivat je u raspadu . Građen je kao montažni poslije zemljotresa. Sav se raspada. Sramota da uđe stranka u njega .

5
0