Crna hronika

Suđenje za ubistvo Radomira Đuričkovića odloženo za 10. oktobar

Advokatica kažnjena sa 500 eura zbog neopravdanog izostanka

Suđenje optuženima za ubistvo Radomira Đuričkovića danas je u podgoričkom Višem sudu odloženo za 10. oktobar usljed nedolaska advokatice Natalije Karadžić.

Advokatica kažnjena sa 500 eura zbog neopravdanog izostanka Foto: Pobjeda
PobjedaIzvor

Na optuženičkoj klupi su Mario Milošević, Vukan Vujačić i Igor Mašanović.

Sudija Veljko Radovanović je zbog nepravdanja izostanka advokaticu Karadžić kaznio novčanom kaznom u iznosu od 500 eura.

"Advokatica natalija Karadžić se kažnjava sa 500 eura uz obavezu da plati troškove odlaganja glavnog pretresa iz razloga što je uredno pozvana da prisustvuje ročištu a svoj izostanak nije opravdala", precizirao je sudija Radovanović.

Prema navodima optužnice, Milošević je optužen da je izvršilac ubistva Đuričkovića.

Optuženi Milošević, Mašanović i Vujačić su, 10. oktobra 2016. godine, između 23 i 23.10 sati zajednički sa umišljajem ubili Đuričkovića i doveli u opasnost život svjedoka Milorada Radulovića.

Prema stavu tužilaštva, okrivljeni su 9. oktobra, za 2.100 eura, kupili vozilo ,,reno megan“ koji su dan kasnije koristili u ubistvu Đuričkovića.

Optuženi su Ulici IV proleterske, u blizini lokala „Konoba“, prepriječili put Đuričkoviću. Optuženi Milošević je tada sa mjesta suvozača ispalio dva projektila u Đuričkovića, koji je od zadobijenih rana preminuo dan kasnije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.