Vaterpolo

"Vjerujemo u njihove uspjehe"

Abazović: Vlada će pomagati sportske saveze i klubove

Vaterpolo je jedan od sportova u kome uvijek možemo da očekujemo vrhunski rezultat i Vlada Crne Gore je i više nego raspoložena da pomogne Vaterpolo i plivačkom Savezu, ključna je poruka odlazećeg predsjednika Vlade Dritana Abazovića sa današnjeg sastanka sa predsjednikom Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Đurom Marićem.

Abazović: Vlada će pomagati sportske saveze i klubove Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

„Vlada je finansijski pomogla i pomagaće i dalje kako sportske saveze tako i klubove jer vjeruje u njihove uspjehe”, kazao jer Abazović.

Predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Đuro Marić je kazao da ih početkom naredne godine čeka nekoliko važnih takmičenja i prvenstava za šta bi im dobrodošla finansijska pomoć.

„Mislim da smo na poslednjem prvenstvu u Japanu pokazali kvalitet i da imamo dobru ekipu sa kojom možemo da postižemo zapažene rezultate. Prvi nam je zadatak da pođemo na Olimpijadu. Imamo u januaru Evropsko prvenstvo u Izraelu, a u februaru Svjetsko prvenstvo u Dohi. Kroz ta dva takmičenja treba da obezbijedimo učešće na Olimpijadi, što ne dovodimo u pitanje. S obzirom na skromni budžet Saveza, uzdamo se u pomoć Vlade", poručio je Marić.

Zaključeno je da će se u narednom periodu zajedno sa ministrom finansija razmotriti sve mogućnosti adekvatne finansijske podrške VPSCG u susret velikim takmičenjima.


Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
C Cirkus
25.08.2023. 15:10

To je taj cuveni atleta, cujem da ide u teretanu i samo "radi" oci... 😆🤡

5
0
r roki_dg55_neregistrovani
25.08.2023. 14:00

Nemaš ti više šta i koga pomagati kepecu, nego ćeš upravo odgovarati za tvoje zločesto pomaganje i vladanje!

6
0
M Mracevic_neregistrovani
25.08.2023. 13:55

A kako nam se ugledni DPS ovac Marić prilagođava a......učite od njega , dje su pare to je njegova partija...pravi zelenicanin, ko da vise sa njime sam, alal.......

7
0
P Posmatrac_neregistrovani
25.08.2023. 13:49

Koja vlada???

8
0
L Lol_neregistrovani
25.08.2023. 13:23

Vidi Pinokia, glava bez vrata, a frizura mu je od leđa. Kad je Zapad vidio Superhika i ovog Pinokia nije ni čudo da su digli ruke od nas!

12
0