Zabava

Čija su zapravo djeca Majkla Džeksona?

0605mmajkl
B
ritanski glumac Mark Lester, koji je donirao spermu preminulom kralju popa Majklu Džeksonu prije nego što je rođeno prvo pjevačevo dijete, želi da vidi troje djece za koje tvrdi da su njegova.

Čija su zapravo djeca Majkla Džeksona?
Portal AnalitikaIzvor

Lester je pozvao na izradu DNK testova koji će, kako tvrdi, dokazati da je on otac troje Džeksonove djece. Lester, koji je bio kum pjevačevoj djeci, smatra da postoje ogromne šanse da je upravo on njihov biološki otac, prenosi b92.

Pedesetčetverogodišnji glumac je bio Džeksonov najbolji prijatelj punih 30 godina, a spermu je donirao prije rođenja prvog pjevačevog djeteta. Lesteru nije dozvoljeno da vidi Princa Majkla (16), Paris (15) i Blanketa (11) otkako je kralj popa umro u junu 2009. godine.

"Ja sam ovde, dođite da me posjetite u Englesku, ja ću brinuti o vama", poručio je Lester djeci. Potom je ispričao cijelu priču od početka.

"Nakon što je Majkl tražio da doniram spermu, ja sam to učinio i potpuno zaboravio na to. On je bio sjajan otac djeci i dobro ih je odgajio. Nije bilo potrebe da se miješam, ali postoji ogromna šansa da sam ja njihov biološki otac. Ne bih uradio DNK test bez dozvole djece, a kada ona budu punoljetna, odlučiće da li žele da obavimo test ili ne. Do njih je. Ne želim da ih nagovaram, samo želim da budem u kontaktu i da im budem dobar kum", izjavio je Lester.

Prije četiri godine je Lester, otac četvoro djece, izjavio da njegova kćer Olivia liči na Džeksonovu kćerku Paris. Takođe, princ Majkl veoma liči na Marka kada je glumac bio njegovih godina.

Prošlog mjeseca je Lestera iz Los Anđelesa pozvao Džeksonov bivši menadžer Diter Vajzner kako bi mu saopštio da i dalje ne može da vidi djecu, koja će biti svjedoci u tužbi protiv promotera Džeksonovih koncerata AEG Live. Džeksonovi tvrde da je kompanija organizovala 50 nastupa iako je tada pedesetogodišnji Majkl bio lošeg zdravlja.

Lester je rekao da će rado govoriti u korist kralja popa, prenosi b92.

"Majkl mi je bio dobar prijatelj i braniću njegovo ime na sudu ako to bude potrebno", izjavio je Lester.

Lester i Džekson su se upoznali 1978. godine u Londonu. Tada im je bilo po 20 godina. Kada se Džekson vratio u SAD, nastavili su da održavaju kontakt. Nakon što je Mark dobio prvo dijete 1991. godine, zatim drugo dvije godine kasnije i treće dijete 1995. godine, Džekson je zatražio neobičnu uslugu.

"Majkl me je pozvao i upitao da li imam problema sa plodnošću. Odgovorio sam da nemam i našalio se da moja supruga zatrudni čim je pogledam. Pitao je da mu pomognem, a ja sam odbio. Godinu dana kasnije je zatražio da mu doniram spermu i ja sam pristao. Učinio sam to nekoliko puta na klinici u Londonu i o tome nisam govorio. To je bio čudan zahtjev, ali nisam razmišljao o tome dok je bio živ. Takođe, nisam donirao spermu da bih dobio nešto od toga", kazao je Lester.

U februaru 1997. godine Džekson je objavio rođenje svog sina princa Majkla. Kćerka Paris je rođena 1998. a Princ Majkl II, poznatiji kao Blenket, rođen je 2002. godine. Kako su djeca rasla, tako su se pojavile spekulacije da djeca ne liče na Majkla.

"Dok je bio živ, nisam ni pomislio da djeca nijesu Majklova", rekao je Lester. Dodao je da su se njegova djeca često družila sa Majklovom. Džekson je navodno dolazio najmanje šest puta godišnje u Veliku Britaniju, a i Lester je nerijetko putovao u SAD.

Kralj popa je umro 2009. godine zbog predoziranja ljekovima. Zbog toga je dr Konrad Marej osuđen na četiri godine zatvora.

"Kada sam čuo da je Majkl umro, bio sam slomljen. Nikada ga nisam vidio da uzima ljekove. Bio sam na sahrani i to je bio posljednji put da sam video djecu", rekao je Lester.

Dva mjeseca nakon Džeksonove smrti, njegov prijatelj Uri Geler je rekao Lesteru da bi mogao biti otac djece kralja popa.

"Počeo sam da primjećujem sličnosti,a nakon toga je porodica zabranila da viđam djecu. Nijesu odgovarali ni na telefonske pozive. Mislim da je okrutno tako prekinuti našu vezu. To Majkl nije želio", kazao je Lester.

Džekson je napisao oko 500 pjesama i sakrio ih je na ranču u Neverlandu prije nego je umro. Lester je rekao da je pjevač pisao deset puta više pjesama od onih koje objavi na albumu. Vjeruje se da su brojne pjesme sakrivene u studiju na ranču.

foto: singersroom.com

Portal Analitika