Muzika

VIDEO: Novi singl Hladnog piva - "Na ovim prostorima"

0605hladnopivo
D
a nas Hladno Pivo uvijek drži budnima, gotovo punih 25 godina, svima je jasno, a hrvatski rok sastav je opet iznenadio svoje fanove, objavivši novi singl pod nazivom "Na ovim prostorima".

VIDEO: Novi singl Hladnog piva - "Na ovim prostorima"
Portal AnalitikaIzvor

- Pjesma 'Na ovim prostorima' nastala je u jednom dahu i bez puno pisanja, brisanja pa opet pisanja i brisanja kao što to obično biva kod mene. Naime, putujući kombijem uzduž i poprijeko ovim prostorima uočio sam nevjerovatne podudarnosti, da ne kažem sličnosti u mentalitetu ljudi. Kao što su recimo u ljubavi, mržnji, pečenom mesu i Kiki bombonima... Tako je nastala pjesma 'Na ovim prostorima', koja je zamišljena kao neka vrsta vizitke lijepe naše domovine kada uđemo u novu asocijaciju naroda i narodnosti zvanu EU. Čisto da poslije ne bi govorili da im niko nije rekao s kim imaju posla, opisuje Mile Kekin nastajanje pjesme za Dnevnik hr.

Pjesma 'Na ovim prostorima' stvarana je u Strmcu početkom 2013. godine, gdje je produkcijsku palicu preuzeo Denyken. Nakon produkcijskog dijela za mastering se pobrinuo Brad Blekvud (Euphonic Masters), inače dobitnik Gremija, ujedno poznat i po radu sa poznatim imenima poput "Maroon 5", "Against me", "Calexico" i "Hatebreed".

Portal Analitika