Društvo

Željko Mitrović: Prošlo je vrijeme monopola nad žicama i kablovima

okzeljko
Č
elnik ružičaste imperije Željko Mitrović kaže da je prošlo vrijeme u kojima će monopol nad televizijom držati vlasnici TV kuća i kablovski operateri. Budućnost njegove televizije on vidi na internetu. Stoga je lansirao “pink paket” koji nudi 30 kanala.

Željko Mitrović: Prošlo je vrijeme monopola nad žicama i kablovima
Portal AnalitikaIzvor

- Prošlo je vrijeme monopola koji se zasnivao nad vlasništvom nad antenama, žicama i kablovima. Sadržajna internet ponuda će sad biti jedini i najznačajniji parametar po kome će se potencijalni gledalac odlučivati za pojedinog operatera. Vjerujem da je budućnost u android boksovima i tablet uređajima na kojima će svi, gdje god da se na svijetu nalaze moći da gledaju, čitaju i slušaju ono što požele. Moći će da sjede na plaži i gledaju neki vrhunski film na svom mobilnom TV-u, da gledaju video na zahtjev, obilaze najvažnije internet portale, slušaju muziku sa Jutjuba, a biće dovoljan jedan mali HDMI priključak veličine upaljača koji će od svakog televizora praviti smart TV, prenosi Blic.

Ono što Mitrović posebno ističe jeste da će njegov novi “Pink paket”, osim po kvalitetu i raznovrsnoj ponudi biti i komercijalno nezavisniji.

- Najveći broj programa iz “Pink paketa” neća biti opterećen reklamama, pa će svako moći da uživa u omiljenom filmu ili emisiji u kontinuitetu. Ljubitelji rijaliti programa imaće svoj kanal, fanovi turskih serija moći će najveće serijske hitove da gledaju koliko god žele, filmofili i ljubitelji muzike imaće nekoliko vrhunskih mjesta za uživanje, a samo u prvoj nedjelji na TV kanalu “Pink premium” biće emitovano 15 filmskih premijera najvećih svjetskh hitova koji neće moći da se vide ni na jednoj drugoj televiziji. Reći ću vam samo da imamo ekskluzivna prava na preko 10.000 naslova velikih holuvudskih hitova - kaže Mitrović.

 

 

Portal Analitika