Društvo

Za prvi sajam unikata tržni centar "Bazar" najavio niz aktivnosti

0405bazar
T
ržni centar Bazar pripremio je za sljedeću nedjelju razne aktivnosti kako bi svi ljubitelji unikatnih predmeta i suvenira mogli da se na jednom mjestu upoznaju sa ponudom umjetničkih stvaraoca nakita, suvenira i sličnih predmeta, iz Crne Gore i regiona.

Za prvi sajam unikata tržni centar "Bazar" najavio niz aktivnosti
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, planirano je da se održe koncerti finalista emisije "Let ka zvijezdama", Svjetlane Raičković, Andrijane Božović, za mališane su najavili maskembal, a za ljubitelje sporta i rekreacije fitnis happening.

Četvrtak, 9.maj, od 11 časova:

U tržnom centru “Bazar” se otvara “Okov” na površini od oko 500 m2. U skladu sa potrebama posjetilaca centra, tržni centar “Bazar” je proširio svoju ponudu, omogućivši posjetiocima da neophodne stvari za domaćinstvo pronađu u sklopu “Okov”-a.

Četvrtak, 9.maj, od 20 časova

Povodom otvaranja “Okov”-a, veče će uljepšati pjevačica Andrijana Božović u pratnji klavijaturiste, koja će nastupiti u 20h u prostorijama “Buzz” caffe-a na i spratu tržnog centra “Bazar”.

Petak, 10.maj, od 12 časova

Na prvom spratu tržnog centra “Bazar” će se organizovati besplatna kreativna dječija radionica “Djeca prave unikate”. Djeci će pri izradi radova - unikata pomoći učesnici sajma “I Bazar unikata”.

Petak, 10.maj od 20 časova

U prostorijama “Buzz” caffe-a će nastupiti finalisti takmičenja “Let ka zvijezdama” koji će pokazati svoje glasovne sposobnosti i uljepšati veče svim posjetiocima “Bazar”-u.

Subota, 11.maj, od 19 časova

Kantautorka Svetlana Raičković će nastupati na prvom spratu tržnog centra “Bazar”, u prostorijama “Buzz” caffe-a sa grupom “Grlice” i njihovim nastupom će se proglasiti kraj trodnevnog “Bazara unikata” i trodnevne akcije u “Okov”-u.

Nedjelja, 12.maj, od 11 časova

U dječijoj igraonici “Zujalica” će se organizovati dan “Fitnes happening”. Svi posjetioci igraonice “Zujalica” će moći da se oprobaju u aerobiku i zumbi koju će voditi profesionalni treneri. Prisustvovanje treningu je besplatno. Svi roditelji imaju priliku da svoje vrijeme iskoriste na pravi način dok se njihova djeca zabavljaju u igraonici.

Nedjelja, 12.maj, od 19 časova

U dječijoj igraonici “Zujalica” će se organizovati “Veliki dječiji maskenbal”, a najbolje maske će biti nagrađene.

Portal Analitika