Društvo

PODGORICA: Mladić zapalio službeno vozilo Vlade i ispalio dva šaržera metaka

slika2slajd
P
odgoričanin Filip Babović (22), koji je uhapšen zbog paljenja službenog auta Vlade i auto servisa “Centar” i pucnjave u centru Podgorice, juče je izašao iz zatvora i od ranije je poznat policiji po nasilničkom ponašanju, sazanje Portal Analitika iz Uprave policije.

PODGORICA: Mladić zapalio službeno vozilo Vlade i ispalio dva šaržera metaka
Portal AnalitikaIzvor

Sagovornik našeg portala iz policije, ispričao je da je policija rekonstruisala današnji događaj po kome je Babović iz čista mira zapalio službeni automobil Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija (Pežo 407).

-Babović, koji živi u Ulici Marka Miljanova, se zatekao u blizini servisa, kada se vršilo banalsiranje guma na službenom vozilu Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija. Babović je tada, u vidno alkoholisanom stanju, očigledno izritiran CG registracijama službenog vozila, počeo da galami na vozača službenog vozila, koji se potom udaljilo, kaže sagovornik iz policije.

Policija još nije sigurna kako je zapaljen službeni automobil.

- Prema jednoj verziji, Babović je pucao u rezervoar službenog automobila, a prema drugoj on je zapalio auto sipajući ulje ili benzin po vozilu, navodi naš izvor.

Požar se sa vozila brzo prenio na krov servisa, potom je zahvatio dio obližnje kuće.

Nakon toga je – kada je na lice mjesta došla policija - uslijedila prava drama. "Izritiran dolaskom policije i prolaznika, Babović je pucao iz pištolja uvis, potom i iznad glava pripadnika Interventnog voda policije. Tek se, na nagovor jednog od pripadnika Interventnog voda, Babović predao i pristao da pođe u bolnicu", ispričao je sagovornik Portala Analitika iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, u današnjem nesvakidašnjem incidentu u centru grada niko nije povrijeđen iako se pretpostavlja da je Babović ispalio najmanje dva šaržera metaka.

slika4
slika3

 

slika1
Portal Analitika