Društvo

Nina Žižić zaštitno lice Ledženda

nina2ok0305
B
rend Ledžend (Legend World Wide) podržao je crnogorsku pjevačicu Ninu Žižić koja će zajedno sa klapom “Who See” sredinom ovog mjeseca predstavljati Crnu Goru na Eurosongu. Kako je saopšteno iz te kompanije, Ledžend će se brinuti za Ninin izgled na Eurosongu.

Nina Žižić zaštitno lice Ledženda
Portal AnalitikaIzvor

- Legned je uzeo Ninu za jednog od svojih ambasadora i pobrinuo se za njen izgled na Eurosongu. Veoma smo ponosni na našu Ninu i na obostrano zadovoljstvo izabrali smo dio kolekcije koja će je pratiti na ovom putovanju - istakla je ispred komenije Legend

Sanja Marković, saopšteno je iz te kompanije.

Nina je, kako se dalje navodi, rekla da je veoma zadovoljna saradnjom sa brendom “koji ima svoje prodajne objekte u mnogim gradovima Crne Gore”.

- Budući da brend Ledžend posjeduje sve ono što ja svakodnevno nosim, mogla sam i žmureći da izaberem komade garderobe a da znam da nijesam pogriješila. Mnogi modeli koje Ledžend nudi ove sezone su me oduševili i mislim da će moj stajling zahvaljujući Ledžendu biti na visini zadatka. Polažem dosta računa o svom izgledu i ova podrška mi je dosta značila - kazala je Žižić.

ninaok0305

 

Portal Analitika