Zabava

Najseksipilnija žena na svijetu!

0305-Mila-Kunis
G
lumica Mila Kunis je najseksipilnija žena prema mišljenju čitalaca „FHM“ magazina. Kombinacija prijatne i prizemne djevojke sa fantastičnim tijelom koja nevjerovatno zrači seksualnošću doveli su je na vrh liste. U stopu je prati kontroverzna ljepotica i pjevačica Rijana, prenosi RTS.rs.

Najseksipilnija žena na svijetu!
Portal AnalitikaIzvor

Mila Kunis proglašena je za najseksipilniju ženu svijeta u izboru magazina „FHM“. Američka glumica je prema mišljenju čitalaca ovog časopisa pretekla 99 drugih kandidatkinja i preuzela krunu od prošlogodišnje pobjednice Tulise Kontostavlos.

Uprkos tome što Mila djeluje kao djevojka iz komšiluka, prijatna i uvijek spremna da se našali, prelijepa brineta ima i onu drugu izazovnu seksipilnu stranu.

Prema mišljenju uredništva poznatog časopisa, to je baš i razlog njene pobjede - utisak savršene djevojke koji ostavlja.

I stvarno, Mila je od "Veselih sedamdesetih", gdje je glumila slatku i blesavu tinejdžerku, sa sadašnjim momkom Eštonom Kučerom, prešla put do veoma pohvaljene i nagrađene uloge u Crnom labudu.

Scene sa Natali Portman, od kojih je većini muškaraca zastala knedla u grlu, napravile su od Mile seks simbol.

Naravno, ni poslednje uloge u filmovima Ted, Oz: The Great and Powerful i Friends with Benefits, nijesu joj na polju seksipila odmogle.

Druga na listi je kontroverzna pjevačica sa Barbadosa Rijana, za koju uredništvo „FHM“ časopisa kaže da u svijetu pop muzike ne postoji niko ko bi mogao da je ugrozi.

Rijana, pored toga što je izuzetno privlačna, odaje utisak buntovne djevojke, što samo doprinosi njenom seksipilu.

Prošlogodišnja pobjednica Tulisa pala je na 11. mjesto. Među najseksepilnijim ženama svijeta našle su se Keli Bruk (5. mjesto), Megan Foks (17), Bijonse (19), Dženifer Aniston (34), Nikol Šerzinger (54) i mnoge druge, prenosi RTS.rs.

 

Portal Analitika