Fudbal

LŠ: Potpuni debakl Barse, moćni Bajern u finalu!

BajernDemoliraoBarsu
B
avarska mašinerija ne prestaje da melje! Novim ''gaženjem'' Bajern Minhen je stavio tačku na muke Barselone - nakon 4:0 u Njemačkoj, Roben i drugovi deklasirali su Katalonce i na Nou Kampu i to sa 3:0. Dakle, Njemci izlaze kao veliki pobjednici iz polufinalnih okršaja sa Špancima, pa će se Bajern i Dortmund potpuno zasluženo, ove sezone boriti za trofej prvaka Evrope!

LŠ: Potpuni debakl Barse, moćni Bajern u finalu!
Portal AnalitikaIzvor

Bavarci su mnogo bolje otvorili meč, igrali kao da je njima potreban gol, a Barsa je prvu konkretniju priliku imala u 27. minutu, ali je Ćavi šutirao preko prečke. U istom ritmu počelo je i drugo poluvrijeme, i već u trećem minutu zatresla se mreža Katalonaca - Alaba je savršenom dugom loptom uposlio Robena, koji je između tri defanzivca Barse poslao loptu sa desnog ugla šesnaesterca u suprotni ugao! Agonija Barse nastavila se u 72. minutu. Autogol Pikea je stavio tačku na igru i potpuni raspad u igri Barselone! Samo četiri minuta kasnije Riberi se prošetao po desnom boku, odbrana Barse nije mogla da isprati njegov trk, a njegov centaršut je dočekao Miler i pogodio za nevjerovatnih i konačnih 3:0!

Dakle, u finalu 25. maja na Vembliju, potpuno zasluženo, igraće Bajern Minhen i Borusija Dortmund, koji će pripremu za taj duel imati već za vikend kada će odmjeriti snage u derbiju Bundeslige.

Portal Analitika