Politika

RADUNOVIĆ: SNP dao vještačko disanje kriminalnoj hobotnici

1203radunovicok
F
unkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović pozvao je putem svog Fejsbuk profila opozicione poslanike koji su sinoć glasali za zaključke SNP-a da se ne ograđuju od budućih poteza Vlade Crne Gore, koje će ista povući na krilima njihove podrške.

RADUNOVIĆ: SNP dao vještačko disanje kriminalnoj hobotnici
Portal AnalitikaIzvor

- Neka se opozicioni poslanici, koji su sinoć glasali za zaključke Aleksandra Damjanovića, ne ogradjuju od budućih poteza Vlade koje će ista povući na krilima njihove podrške. Neka zaborave opravdanja: ’Nismo to mislili’ ili ’Ovo je pogrešno tumačenje’! Bili su upozoreni. Dali su vještačko disanje koruptivno-kriminalnoj hobotnici, i to u za njih bezizlaznoj situaciji, kad ih je napustio, čak, i verifikator svih njihovih nesojluka - Ranko Krivokapić, napisao je Radunović.

Predloženim zaključcima Skupština je zadužila Vladu da raskine ugovor sa ruskim CEAC-om i da nađe “najefikasniji i najekonomičniji” način za povraćaj akcija na državu, bez naknade po bilo kom osnovu i tereta za budžet i građane, a u korist CEAC-a.

Vlada je zadužena za zbrinjavanje prekobrojnih radnika KAP-a i Rudnika boksita, da pronađe model za plaćanje 44 miliona eura duga EPCG, ali i da obezbijedi dalje snabdijevanje KAP-a strujom.

 

Portal Analitika