Društvo

Barska policija rasvijetlila osam krađa

bar
B
arska policija rasvijetlila je osam krađa počinjenih na teritoriji te opštine, saopšteno je iz Uprave policije.

Barska policija rasvijetlila osam krađa
Portal AnalitikaIzvor



Policija je podnijela posebne izvještaje protiv Baranina F.B. (32) zbog osnovane sumnje, da je počinio tri teške krađe, i protiv njegove sugrađanke M.N. (30) koja se sumnjiči da je počinila jedno takvo krivično djelo.

Izvještaji će biti podnijeti i protiv albanskog državljanina K.N. (21) iz Skadra, koji se sumnjiči za tešku krađu, i protiv M.S. (27) iz Podgorice osumnjičene za krađu.

Protiv Š.S. (52) iz Subotice takođe će biti podnijet izvještaj zbog sumnje da je počinio krađu i protiv M.R. (32) iz Bara koji se sumnjiči za krivično djelo teška krađa u pokušaju.

“F.B. je počinio tri krivična djela teška krađa na štetu fizičkih lica sa područja Bara, tako što je tokom februara i u dva navrata u aprilu, otuđio više grla stoke, koje je potom prodao”, kaže se u saopštenju.

M.N. je, kako se sumnja, iz bravarske radionice N.J. iz Bara, ukrao razni alat i metalne profile vrijednosti oko 7,5 hiljada EUR.

K.N. se sumnjiči za tešku krađu u januaru, u mjestu Gola Glava u Baru kada je obio ulazna vrata jedne porodične kuće, a potom ukrao predmete iz pokućstva.

Dio predmeta policija je pronašla i vratila.

M.S. je, kako se sumnja, iz porodične kuće u naselju Šušanj u Baru ukrala više komada zlatnog nakita.

Policijski službenici su pronašli kod M.S. otuđeni nakit, oduzeli ga uz potvrdu i vratili oštećenoj strani.

Za krivično djelo krađa sumnjiči se i Š.S. koji je, kako se sumnja, od E.D. ukrao tri grla sitne stoke, koju je zaklao i prodao osobi iz Bara.

“Policijski službenici su saznali kome je Š.S. prodao meso i ono je uz potvrdu oduzeto i vraćeno oštećenom”, navodi policija.

barska policija rasvijetlila je i krivično djelo teška krađa u pokušaju, počinjeno u oktobru prošle godine, za koju se sumnjiči M.R.

O svim događajima pravovremeno je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

Portal Analitika