Muzika

Mila NIKIĆ: Još uvijek ne vjerujem da sam pobijedila

3004mila
P
objednica druge sezone muzičke emisije „Let ka zvijezdamaMila Nikić kazala je u izjavi za Portal Analitika da je i dalje pod utiscima te da ne može da vjeruje da je pobijedila.

Mila NIKIĆ: Još uvijek ne vjerujem da sam pobijedila
Portal AnalitikaIzvor

- Svi me pitaju da li znam da sam pobjedila, jer je moj izraz lica kao da nijesam. Nije mi još došlo do glave da sam ja osvojila nagradu. Još uvijek sam pod utiscima, možda sjutra prekosjutra shvatim, kazala je kroz smijeh Mila.

Sa nagradom je, kaže, više nego zadovoljna:

- Zadovoljna sam nagradom, majka je zadovoljna sa pet hiljada eura, šali se Nikić, koja dodaje da je izuzetno raduje nastup na „Sunčanim skalama“.

Nakon završetka emisije, razgovarala je sa nekim autorima koji će raditi na albumu. Mila kaže da su se ponijeli prema njoj divno, te da jedva čeka da rad otpočne.

- Sinoć sam upoznala ljude koji će raditi na albumu, bili su jako ljubazni i kazali su da će dati svoj maksimum. Mislim da će biti dobro, dodaje Mila.

Na pitanje da li bi ona htjela da da svoj doprinos radu na albumu, tako što bi možda napisala tekst pjesme, Mila odgovara da to radije prepušta profesionalcima.

- Možda u budućnosti, za sada neka to urade profesionalci, rekla je Mila.

Zanimljivo je Mila prošle godine učestvovala u prvoj sezoni „Leta ka zvijezdama“, ali nije prošla u finale.

Ove godine se opet vratila i to u velikom stilu – kao pobjednik.

- Prošle godine sam bila tužna i razočarana kada nijesam prošla dalje. Mislila sam da neću više nikad pjevati. Ali ove god sam se prijavila i sad sam srećna, jer sam za tih godinu dana dodatno sazrela i napredovala, otkrila je Portalu Analitika pobjednica Mila Nikić.

Podsjetimo, na albumu za pobjednicu emisije će raditi poznati autori, poput Zeka iz “Perpera”, Vanje Radovanovića, Boža Bulatovića, Danijela Alibabića, Sergeja Ćetkovića, Bojana i Zorana iz grupe „Dan poslije“, Gorana i Mihe iz benda “Crveno i crno”.

Portal Analitika