Zabava

Promotivne ulaznice za Refresh do 13. maja

304refresh
S
obzirom na predstojeće prvomajske i uskršnje neradne dane, organizatori Refresh festivala, u želji da izađu u susret svim zainteresovanima koji žele da od 8. do 10. avgusta u diksoteci Maximus čuju neke od najboljih svjetskih DJ zvijezda, odlučili su da produže rok promotivne prodaja ulaznica do 13. maja. Tokom promotivnog perioda, u akciji „1+1“, svi ljubitelji Refresh festivala imaće priliku da za jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu, po cijeni od 20 eura, drugu dobiju gratis. U ponudi je i Refresh paket, po cijeni od 79 eura, koji uključuje komplet ulaznica za sva tri dana festivala, autobuski prevoz kao i smještaj u Kotoru.

Promotivne ulaznice za Refresh do 13. maja
Portal AnalitikaIzvor

Na ovogodišnjem Refresh festivalu nastupiće princeza njemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee”  Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, Mama i Amerikanka Lady Blacktronica, DJ Hell, kao i Arno Cost. Novitet ovogodišnjeg izdanja festivala je još jedan, FRESH stage, DJ pult na kome će svoje ploče zavrtjeti najbolji mladi crnogorski DJevi: 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, kao i ekipa Beat at Joe’s - DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.

Redovna prodaja

Već od 14. maja ulaznice će moći da se nabave po redovnoj cijeni, a cijena paketa za tri dana iznosiće 20 eura. Jednodnevne ulaznice koštaće  10 eura.

Popust za studente i srednjoškolce

Svi studenti i srednjoškolci, uz index i đačku knjižicu moći će da kupe ulaznicu sa popustom po cijeni od 15 eura.

REFRESH TURISTIČKI PAKET - KOTOR, GRAD ZA MLADE

Refresh festival zajedno sa klubom Maximus svojim programom žele značajno da unaprijede turističku ponudu Kotora i Crne Gore uopšte, kao i da privuku mlade ljude iz cijelog svijeta koji bi u jednom od najljepših gradova svijeta dobili novi potpuno drugačiji pristup zabavi i ljetovanju. Samim tim, Refrehs festival je pokrenuo saradnju sa turističkim agencijama specijalizovanim za putovanja mladih u zemljama regiona. Sve agencije su pripremile posebne turističke pakete za boravak u Crnoj Gori.

Redovna cijena Refresh paketa, koji podrazumijeva trodnevnu ulaznicu za festival, autobuski prevoz iz Podgorice ili Nikšića, kao i smještaj u Kotoru, iznosiće 89 eura. Refresh paketi se mogu kupiti samo u agenciji Eastwest Voyage - Pilota Cvetkovica i Milojevića 14, Stari Aerodrom, Podgorica.

Budite dio najluđe proljećne žurke i uživajte u bitovima svjetskih DJ zvijezda!

304refresh2

 

PRODAJNA MJESTA

Online prodaja omogućena je preko sajta www.gigstix.com, a ulaznice se mogu kupiti i:

-         na kotorskom Trgu od oružja u Pivnici AS

-         u barskom pabu Living Room  u Podgorici

-         u Turističkoj agenciji Booking.me (Cetinjski put bb, nova Profesorska zgrada Lamela 10, prostor 7, Podgorica)

-         u Turističkoj agenciji Eastwest Voyage (Pilota Cvetkovica i Milojevica 14, Podgorica)

304refresh3

 

Social links:

www.refreshfestival.com

www.twitter.com/RefreshFestival

www.facebook.com/refreshfestival

Portal Analitika