Muzika

“Igranka” ponovo prva na MTV top listi “Domaćica”

1204whoSEEpocetna
N
akon što su se prošle sedmice našli na drugom mjestu iza “Dubioze kolektiv” sa singlom “Kažu”, kotorska klapa Who See i Nina Žižić s hitom “Igranka” opet su uspjeli da osvoje regionalnu MTV top listu Domaćica.

“Igranka” ponovo prva na MTV top listi “Domaćica”
Portal AnalitikaIzvor

Za svega mjesec dana, od kada je prvi put zvanično predstavljena kompozicija, kotorski dvojac Who See i Nina Žižić osvojili su publiku ne samo regiona, već i Evrope.

Obzirom da je mišljenje publike uvijek najvažnije, možemo reći da su režiser Zoran Marković Zonjo, kompozitor Skaj Vikler, kao i tekstopisci Deda i Noyz odradili odličan posao.

Pozitivni i ohrabrujući komentari stigli su i od novinara u okruženju koji su naše predstavnike nedavno proglasili ovogodišnjim apsolutnim favoritom.

Da kotorska klapa i fantastična Nina ruše sve rekorde, pokazuje i činjenica da je Igranka još uvijek na tronu MTV top liste „Domaćica“.

Do takmičenja je ostalo mjesec dana. Ako bismo nastavili ovim tempom, „Igranka“ bi mogla da dostigne i dva miliona pregleda.

Ove godine, ako je slutiti po reakcijama i komentarima publike, Crna Gora definitivno ide u finale! Na današnji dan, spot za pjesmu "Igranka" ima fantastičnih 1.154.288 pregleda.

Naši predstavnici nastupiće prve polufinalne večeri, a u Švedsku putuju 6. maja.

Ispraćajna žurka u diskoteci Maximus zakazana je za 4. maj.

Portal Analitika