Zabava

Ko su najpoželjnije djevoke za udaju u Srbiji?

2904manjaB
O
ne su lijepe, mlade, obrazovane i prilično bogate. Dakle, vrlo poželjna prilika za brak. Portal Smedia.rs predstavlja listu najpoželjnijih djevojaka za udaju u Srbiji.

Ko su najpoželjnije djevoke za udaju u Srbiji?
Portal AnalitikaIzvor

Osim poznatog prezimena, “sirote male bogatašice”, nasljeđuju od roditelja i poslovne imperije “teške” milione dolara. Mnogi lovci na miraz rado bi ih odveli pred oltar.

Lijepa Milijina kći

Kćerke bogatih, kako uz njihovo ime ne bi stajala samo odrednica “bogata nasljednica”, pokušavaju da naprave kakavu-takvu “karijeru” i dokažu da su i one sposobne u biznisu. Pojedine se, stoga predstavljaju kao manekenke, dizajnerke, stručnjaci za komunikacije itd.

Jedna od njih je i Manja Babović, lijepa i bogata tatina kći. A tata je biznismen Milija Babović. Gospođica, kako to dolikuje djeci imućnih - studira u Londonu. U javnosti se špekulisalo da je bila u vezi sa pjevačem Sašom Kovačevićem i sa Simonom Karićem, bogatim nasljednikom, koji živi u Torontu.

Ljubav sa “kraljem” šećera

2904miakole

Mia Zečević, kćerka je bivšeg dugogodišnjeg sekretara FK „Partizan" Žarka Zečevića, radi kao portparol Tržnog centra „Ušće". U epicenter interesovanja javnosti dospjela je kada se “spanđala” sa 23 godine starijim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom. Čak je na pomolu bila i vjeridba, ali je umjesto da uplovi u bračne vode, Mia vratila status slobodne djevojke. I dalje je jedna od najpoželjnijih srpskih udavača.

Sestre Karić

Ana i Gordana Karić su poznati izdanci “dinastije Karić”. Ana je rasna ljepotica, kćerka Zorana i Marijane Karić, a u nekadašnjoj SRJ je postala poznata kao promo lice tadašnjeg „Mobtela". Bila je jugoslovenska predstavnica na izboru za Mis univerzuma 1999. U njenoj biografiji piše da su joj strast skijanje, tenis, džipovi i „krpice" najluksuznijih modnih brendova. Iako je samo povremeno radila kao manekenka, ostalo je zapamćeno njeno pojavljivanje u spotu Zdravka Čolića za pjesmu „Nono bijela". I dalje se visoko kotira na listi najpoželjnijih dama.

Zvijezda spota Zdravka Čolića

Njena sestra od strica Gordana Karić je kćerka jedinica Sretena i Slavice Karić. Obrazovala se na koledžu na Kipru, živjela je u Londonu, gdje se bavila privatnim biznisom do povratka u Srbiju. Sada je odbornik u Skupštini grada Beograda.

Još jedna Karićka je, ponovo postala poželjna udavača. Poslije razvoda od pjevača Danijela Đokića, Danica Dana Karić je ponovo “solo”.

2904gordanaK

Gore pomenuti Kole, ima iz braka sa Marijanom (sada Mateus) lijepu i narvno, bogatu kćerku Dajanu Kostić. Gospođica Kostić je krenula maminim stopama, i već je “ulovila” bogataša. Shodno maksimi Žakline Kenedi Onazis, da “smisao bogatstva nije da se troši, već da se uvećava”, gospođica Kostić je već nekoliko godina u vezi sa Damirom Ahmetovim, sinom ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova. Vidjećemo da li će veza biti krunisana brakom?

Među dobrim prilikama za brak je i Ana Vučelić, kćerka biznismena i nekadašnjeg visokog funkcionera SPS-a Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Viđana je sa Sergejem Trifunovićem, ali veza nije potrajala…

Pinkovo čedo

Kćerka medijskog balkanskog tajkuna Željka Mitrovića - Sandra, trenutno studira u inostranstvu. Prije toga je malo radila kod tate na “TV Pink”, gdje je imala autorsku emisiju „Čitaj između redova". Pominjalo se njeno “druženje” sa poznatim plivačem Miloradom Čavićem, dok je ona sama izjavila da ima devet godina starijeg momka.

2904sandraMit

Zgodne i poželjne kćerke ima i fudbalska legenda Dragan Džajić: Sanju i Draganu Džajić, koje se bave manekenstvom - ali i Vesna Zmijanac. Njena kćerka Nikolija, iako je završila fakultet na Kipru, posvetila se muzici…Mama joj je obezbijedila pristojan miraz.

 

Portal Analitika