Zabava

Uvertira za Dortmund: Da li je Ronaldo prije polufinala bio sa Mis Bum Bum?

2904urachDan pred odlučujući meč polufinala Lige šampiona Real-Borusija počele su „specijalne“ psihološke pripreme: atraktivna brazilska starleta, 27-godišnja Andresa Urah (Andressa Urach) javno se pohvalila kako je, samo 48 sati pred prvi meč u Dortmundu, zvijezda Reala Kristijan Ronaldo spavao sa njom i prevario svoju djevojku Irinu Šajk.

Uvertira za Dortmund: Da li je Ronaldo prije polufinala bio sa Mis Bum Bum?
Portal AnalitikaIzvor

Kako objavljuje Dejli Mejl, Brazilka Urah – koja redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenoj mreži Istagram – nije mogla sakriti oduševljenje vlastitom podvigom.

2904urah2-Uvijek sam imala visoko mišljenje o Ronaldu, tako da nisam mogla povjerovati kada me je stupio u kontakt sa mnom. Rekao mi je da je bio oduševljen mojim fotografijama i pitao jesam li stvarno osvojila titulu na natjecanju za najbolju stražnjicu, ponosno je ispričala novinarima Andresa, ne skrivajući da je uživala u druženju sa Ronaldom.

-Tijelo mu je savršeno, on je kao grčki bog, kazala je Brazilka koju krasi nadimak Bum Bum (pogledajte video pa ponovo pitajte zašto se tako zove).

Na ovu provokativnu priču odmah je ragovao prozvani Ronaldo. „Pitam se zašto je ova vijest objavljena samo dan prije važne utakmice za moj tim. Strašno sam povrijeđen cijelom situacijom i uplitanjem u moj život. Samo želim raščistitida sam u to vrijeme bio u Hotelu Vila Magna i imao intervju s Manu Sainzom. Sve ostalo je čista fikcija“, demantovao je Rolando priču Adrese Urah.

Sasvim je moguće da je kompromitujuća priča plasirana pred meč u Madridu, kako bi se najveća zvijezda „merengesa“ destabilizovala. Za one koji ne znaju, Real je u prvoj utakmici izgubio od Borusije rezultatom 4:1. Kristijano Ronaldo jeste dao gol u prvom poluvremenu ali je u nastavku utakmice potpuno stao. Ko zna zbog čega?

 

Portal Analitika