Politika

STANIĆ: Koprivica nije shvatio Langea

2804-Stanic
Š
ef medijskog centra SNP-a Dragan Koprivica „nije shvatio da je Langeov stav isti kao i stav Socijaldemokratske partije - da se svi prigovori rješavaju kroz institucije sistema i da je to jedini evropski put“, navodi se u reagovanju SDP-a dostavljenom Portalu Analitika.

STANIĆ: Koprivica nije shvatio Langea
Portal AnalitikaIzvor

 

- Teško da može i shvatiti kad predstavlja SNP koja je nastala iz jedinstvenog DPS-a kao Miloševićeva antievropska agentura u Crnoj Gori.  Razumljivo je da im smeta jedina partija u crnogorskom parlamentu koja se od početka bori za građansku, nezavisnu i evroatlantsku Crnu Goru, kazao je Mirko Stanić šef medijskog pula SDP-a.

U saopštenju se dalje navodi „to je poznato Solaninom sudiji i profesoru štrajk-brejkeru na Beogradskom univerzitetu, profesoru koga je Milošević doveo kada se čitav beogradski Univerzitzet digao da brani evropsku budućnost Srbije“.

- Poslaniku koji je u Skupštini Crne Gore navodio da je Amerika nastala od kriminalaca a da bi potom pisao hvalospjeve o svom putu u tu istu Ameriku. Gledajući burnu politčku prošlost partije koju predstavlja čini nam se da nju neće trebati niko da gasi - vi to već sami radite. Vama je vrijeme najbolji sudija, zaključio je šef medijskog pula Socijaldemokrata.

Reagovanje je uslijedilo nakon izjave šefa medijskog pula SNP-a, Dragana Koprivice, da "SDP glumi demokratsku partiju, ucjenjuju DPS i ostaju u vlasti, znajući mnoge manjkavosti većeg koalicionog partnera“. On je dodao da bi „SDP najbolje bilo ukinuti, jer kvari kompletnu političku scenu i bez njih bi Crna Gora bila mnogo časnija i krenula bi naprijed“.

Portal Analitika