Fudbal

Levandovskog sada sele u Mančester

LevandovskiRobertD
M
enadžer Roberta Levandovskog potvrdio je u četvrtak da će Poljak napuštiti Borusiju na kraju sezone, a mediji već uveliko spekulišu đe će nastaviti karijeru.

Levandovskog sada sele u Mančester
Portal AnalitikaIzvor

Uprkos tome što su iz redova ‘milionera’ poručili da on sigurno ne napušta klub prije isteka ugovora sljedećeg ljeta, ubrzo je stigao demanti, ali bez potvrde đe će otići, za razliku od slučaja Marija Gecea, za kojeg se zna da će se preseliti u Bajern iz Minhena.

Iako se u prvi mah mislilo da bi Bajern mogao da bude nova destinacija i za Levandovskog, engleski mediji prenose da bi poljski reprezentativac mogao da odbije Bavarce i pređe u Mančester Junajted ovog ljeta.

Prema tim izvorima, menadžer Junajteda ser Aleks Ferguson prati igre 24-godišnjeg Levandovskog od prošlog ljeta. Škot je poslao svoje skaute i da ga gledaju na meču sa Realom, koji je odigran u srijedu.

“Levandovski, koji nema klauzulu da napušti klub u sadašnjem ugovoru, odbio je da potpiše novi sa Borusijom i već je usmeno sve dogovorio sa Bajernom. Ali, čelnici Dortmunda nemaju namjeru da ga pušte da i on pojača redove glavnog rivala poslije Marija Gecea”, prenose engleski mediji, koji takođe ističu da su spekulacije o već postignutom dogovoru sa Bajernom u stvari taktika u pregovorima sa Junajtedom, smišljena od strane menadžera poljskog fudbalera.

Portal Analitika