Društvo

Akcija prikupljanja hrane za pse iz podgoričkog azila

2504-Azil
D
ruštvo za zaštitu životinja Ruka-šapi u saradnji sa prodavnicama za kućne ljubimce Kakadu i Dora organizuje akciju prikupljanja hrane za pse iz podgoričkog Skloništa za životinje.

Akcija prikupljanja hrane za pse iz podgoričkog azila
Portal AnalitikaIzvor

Hrana za pse iz azila može se kupiti po pristupačnim cijenama i to od 90 centi i 1 eura po kilogramu, a volonteri Društva će kupljenu hranu dostavljati u Sklonište na Vrelima ribničkim.

Akcija prikupljanja hrane počela je prošlog mjeseca, kada je u radnji Kakadu prikupljeno preko 160 kilograma. Ovog mjeseca, odziv građana je slabiji, kažu iz pet šop-a Kakadu.

Iz radnje Dora navode da je od početka akcije do sada prikupljeno oko 15 kilograma hrane i dodaju da se nadaju nastavku akcije i sljedećeg mjeseca. Na svaki račun koji se napravi za pse iz azila, Dora donira još 1 kg hrane za njih.

Hrana za Sklonište za životinje može se kupiti u radnjama Kakadu koje se nalaze u ulici Vasa Raičkovića 37 i u Bulevaru Revolucije 68, kao i u radnji Dora koja se nalazi u Jerevanskoj ulici pored stanice policije, na Zabjelu.

Prilikom kupovine svaki donator - kupac se potpisuje na račun, kako bi u svakom trenutku bilo moguće utvrditi koliko je hrane kupljeno.

 

Portal Analitika