Abiznis

Porto Montenegro: Akcija čišćenja morskog dna

porto
K
ompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro priključuje se akciji čišćenja morskog dna i obale Tivta, koju povodom sedmice planete Zemlje organizuje Opština Tivat - Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine u saradnji sa Zelenim timom, JP Komunalno Tivat, JP za upravljanje morskim dobrom, lokalnim jedriličarskim, ronilačkim i ribolovačkim društvima. Akcija je zakazana za subotu, 27. april 2013. sa početkom u 09:00 sati, saopšteno je iz tivatske kompanije.

Porto Montenegro: Akcija čišćenja morskog dna
Portal AnalitikaIzvor

Svi učesnici akcije čistiće priobalni pojas na lokacijama: Verige – Opatovo, Seljanovo od Hotela Kamelija do ponte Seljanovo, Tivat od Hotela Mimoze do Hotela Palma, Lučica Kalimanj – Plaža Belane i Župa.

Podrška Adriatic Marinas ogleda se u angažovanju dijela zaposlenih koji će učestvovati u čišćenju, ali i kroz finansijsku podršku kako bi akcija protekla u najboljem redu.

-Ovim Porto Montenegro nastavlja sa podrškom ekoloških inicijativa Opštine Tivat i opštinskog Zelenog tima, djeleći njihovu želju da čuvamo okruženje u kojem živimo i radimo. Mjesto sastanka svih timova je plaža ispred kafića Big Ben na Seljanovu u 8:45, navodi se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika