Društvo

STANIŠIĆ: Paradoksalno da Medojević sad brani Rožajce

stanisicobrad
D
emokratska partija socijalista sa gnušanjem odbacuje optužbe funkcionera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića o umiješanosti u navodni šverc cigareta sa Kosovom, kazao je poslanik DPS-a Obrad Stanišić prenosi Radio AntenaM.

STANIŠIĆ: Paradoksalno da Medojević sad brani Rožajce
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je juče pozvao nadležne organe da ispitaju, kako je rekao, šverc cigareta preko Rožaja za Kosovo. On je kazao da je šverc cigareta preko tog grada, organizovani kriminalni poduhvat koji godinama funkcioniše, ocjenjujući da "iza toga stoji“ vrh Demokratske partije socijalista DPS.

„Iako napadi dolaze od osobe čiji je cjenovnik usluga bio dobro poznat u zemunskim i drugim kriminalnim krugovima i koji u zvaničnicima Evropske unije vidi ogrezle kriminalce, imamo potrebu da reagujemo zbog domaće i međunarodne zajednice. Istovremeno pozivamo sve državne organe da do kraja i u najskorijem roku ispitaju sve navode Nebojše Medojevića i ukoliko postoji i jedan promil sumnje, očekujemo da se slučaj do kraja rasvjetli“, naveo je Stanišić.

Prema njegovim riječima ukoliko je po srijedi još jedna manipulacija bezbroj puta demantovanog čovjeka, očekuju da nadležne instutucije i o tome informišu javnost.

„Zvuči paradoksalno da Rožajce brani čovjek koji je dan nakon izbora saopštio da su Rožajci masovnim glasanjem za Vujanovića pokazali da su dobro naplatili svoju izbornu volju i da je sramno prodavati svoju slobodu i svoj glas za krvave pare mafije. DPS poziva sve građane Rožaja i cijele Crne Gore da svaku nezakonitu radnju prijave nadležnim organima”, kazao je Stanišić.

On je kazao da će u međuvremenu, u DPS-u razmisliti da li Nebojši Medojeviću i njemu sličnima, koji uporno bez argumenata optužuju i vrijeđaju DPS i najveći broj građana Crne Gore, omogući da svoje tvrdnje dokažu pred nadležnim državnim istancama.

 

 

Portal Analitika