Abiznis

Najveća regionalna internet konferencija u septembru

2404internet
N
ajveća regionalna internet konferencija Spark.me, biće održana krajem septembra u Budvi, prenosi Mina biznis.

Najveća regionalna internet konferencija u septembru
Portal AnalitikaIzvor

Konferenciju organizuju kompanija doMEn, agent registracije nacionalnog .ME domena.

Spark.me je posvećena promociji i unaprijeđenju interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti.

"Nakon dvije godine uspješnog organizovanja konferencije WebFest.ME sa preko 300 učesnika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i osnivač Wordpress-a Met Mulenveg, i Haukam Vium Li, tehnički direktor kompanije Opera Software, kompanija doMEn poziva javnost i medije da se u septembru pridruže govornicima poput Dina Dogana, osnivača Triberra i Krisa Varenhorsta, softverskog inženjera Dropboxa", navedeno je u saopštenju.

Spark.me je zamišljena kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posjetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja.

Međunarodni stručnjaci će podijeliti znanje i iskustvo i govoriti o načinu na koji su pronašli inspiraciju koja ih je dovela do uspjeha.

"U okviru svog doprinosa zajednici kroz brojne značajne projekte sa akcentom na obrazovanju i razmjeni iskustava, do sada smo naučili da konferencije donose najbolju dobrobit zajednici i posebno podstiču mlade ljude na preduzetništvo i kreiranje sopstvenog biznisa", rekla je direktor marketinga kompanije doMEn, Nataša Đukanović.

Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi i to podizanjem nivoa svijesti o internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje i dodjelu priznanja najzaslužnijima.

foto: pobjeda.me

Portal Analitika