Abiznis

Turističko naselje „ Slovenska plaža“ uskoro pod brendom „Iberostar“.

slovenskaslajd
J
edan od najpoznatijih brendova u hotelijerstvu španski “Iberostar” zainteresovan je za zajedničke nastupe na svjetskom tržištu sa Hotelskom grupom “Budvanska rivijera”, saopšteno je Radiju Crne Gore iz  turističke agencije Alfa – turs.

Turističko naselje „ Slovenska plaža“ uskoro pod brendom „Iberostar“.
Portal AnalitikaIzvor

Prestižna španska kompanija ima lanac od  preko 100 hotela u 16 zemalja  svijeta, a  nakon Hrvatske (gdje već ima dva luksuzna objekta) došla je i u Crnu  Goru sa namjerom da ostvari saradnju sa HG „ Budvanska rivijera“.

Posebno su zainteresovani za kompleks  “Slovenska plaža”, a u planu je da u njihov katalog uđe i  hotel “Palas” iz Petrovca. Zvanični predstavnik agencije Tomas Kuk za  Crnu Goru-Alfa- turs, posredovao je u susretu menadžmenta te dvije kompanije. Danas  je, kako saznaje radio, upriličen i sastanak čelnika “Iberostara” i HG “Budvanska rivijera” kojem su  prisustvovali direktori za razvoj i ugostiteljstvo, kao i direktor prodaje za Hrvatsku. Nakon obilaska turističkog naselja Slovenska plaža, izjavili su da je postignuti nivo kvaliteta smještajnih kapaciteta i usluga u poređenju sa onim od prije 10 godina, na svjetskom nivou. Dogovor o konkretnoj saradnji biće označen u junu, saopšteno je Radiju Crne Gore iz Alfa-tursa. Dolazak “Iberostara” na velika vrata  i saradnja sa našom najboljom turističkom kompanijom doprinijeće boljem pozicioniranju Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi. Iberostar već 10 godina u svom sastavu ima hotel “Belvi” u Bečićima.

 

Portal Analitika