Fudbal

Murinjo: Dortmund će igrati napadački

Murinjo3Real
T
rener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je pred duel sa Dortmundom da očekuje da će ’milioneri’ igrati napadački u polufinalu Lige šampiona.

Murinjo: Dortmund će igrati napadački
Portal AnalitikaIzvor

"U polufinalu su četiri od šest ekipa koje su svi očekivali. Ponekad bude iznenađenja, ali ove godine nije tako. Ovdje su mogli da se nađu samo još Mančester Junajted i Juventus i niko više. Teško je predvidjeti ko će igrati u finalu“, rekao je Murinjo.

Real i Dortmund su se već sastali ove sezone u grupnoj fazi, nemačka ekipa je trijumfovala 2:1 na svom stadionu, dok je u Madridu bilo 2:2.

"Sva četiri gola koja smo primili od Dortmunda u grupnoj fazi bila su nakon naših grešaka. Nadamo se da nećemo primiti mnogo golova u ovom dvomeču.“

Portugalski stručnjak se potom osvrnuoi na trenera Jirgena Klopa.

"Ne poznajem dobro Jirgena Klopa, ali izgleda mi kao jedinsvtena osoba. Čuo sam da ne želi mnogo da razmišlja o tome kako Real igra i vjerujem da će igrati veoma napadački, Dortmund će trčati i boriti se za svaku loptu. Vjerujem da će moj tim, za koji tvrdim da posjeduje kako individualni tako i timski kvalitet, moći da se suprotstavi u srijedu, kao i u revanš meču. U ekipi su dobri igrači koji će dati sve od sebe i koji su zaslužili da osvoje ovo takmičenje“, rekao je Murinjo.

Portal Analitika