Društvo

Najava drugog dana festivala investicija i nekretnina

2304-FREI
D
rugi radni dan festivala investicija i nekretnina - FREI 2013 počinje sjutra Budvi u hotelu „Maestral“ u 9 sati i 30 minuta časova prezentacijama Aleksandra Bogdanovića, gradonačelnika prijestonice Cetinje i Šoi Šigematsua, direktora i partnera u OMA kompaniji koja radi master-plan za MACCOC - Marina Abramović Comunity Centre Obod Cetinje.

Najava drugog dana festivala investicija i nekretnina
Portal AnalitikaIzvor

Nakon početnog izlaganja, predviđene su brojne prezentacije kompanija, ministarstava, lokalnih samouprava, udruženja, univerziteta i drugih, navodi se u saopštenju

Specijalno izlaganje predsjednika Vlade Mila Đukanovića na temu Ciljevi i izazovi savremene Crne Gore planirano je u 13 časova i 15 minuta.

FREI je tematska manifestacija problemski usmjerena na razvoj Real Estate investicija u Crnoj Gori i u zemljama regiona. Festival je namijenjen investitorima i komercijalnim kompanijama iz ove oblasti, predstavnicima državne i opštinske administracije, zainteresovanim institucijama, predstavnicima međunarodnih institucija i stručnoj javnosti.

Programski nosilac FREI je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a program i neposredni ciljevi Skupa usklađeni su sa konkretnim politikama Vlade u ovoj oblasti. Generalni pokrovitelj FREI 2013 je Atlas Grupa. Organizatori manifestacije su kompanije Biznis Link i RLC Montenegro.

FREI 2013 se održava pod patronatom premijera Crne Gore Mila Đukanovića.

Portal Analitika