Fudbal

Kavani se dogovorio sa PSŽ-om!

Kavvani2
R
adio "Monte Karlo" prenosi vijest da je napadač Napolija Edinson Kavani završio pregovore sa Pari Sen Žermenom i postigao dogovor oko ličnih primanja, te da je sve spremno da na ljeto bude obavljen transfer.

Kavani se dogovorio sa PSŽ-om!
Portal AnalitikaIzvor

Nakon potvrde vijesti da je Mario Gece najnovije pojačanje Bajerna iz Minhena, do kraja dana isto bi moglo da se dogodi i u slučaju Edinsona Kavanija koji je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom.

Radio "Monte Karlo", koji ima svoje izvore u Pari Sen Žermenu, potvrdio je da su se "Sveci" i Urugvajac dogovorili i da je sve spremno da Kavani na ljeto pređe na "Park Prinčeva".

Kavani ima otkupnu klauzulu u ugovoru sa Napolijem koja iznosi 63 miliona eura, a kako sada stoje stvari, Pari Sen Žermen je spreman da izdvoji taj novac kako bi Urugvajca doveo u svoje redove.

To znači da od dovođenja Vejna Runija neće biti ništa pošto bi Edinson Kavani bio "prva violina" u napadu PSŽ-a zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem. Treba sačekati i zvaničnu potvrdu ove informacije ali su veliki izgledi da je Kavani postigao dogovor o prelasku u Pari Sen Žermen.

Portal Analitika