Gimfest na Cetinju 27. aprila

2304GIM-FEST-POSTER
N
a Cetinju će se 27. aprila 2013. godine, po drugi put, održati Gimfest, manifestacija posvećena svim učenicima i roditeljima kao i širem građanastvu, a u čijoj realizaciji učestvuju učenici i profesori Gimnazije.

Gimfest na Cetinju 27. aprila
Portal AnalitikaIzvor

Prošlogodišnji Gimfest, je okupio veliki broj mladih ljudi, koji su svojom upornošću uspjeli da sakupe novac kako bi se smanjila uplata ekskurzije za 12 učenika naše škole koji nisu bili u mogućnosti da plate puni iznos.

Glavni cilj Gimfesta je da zajedno poveže učenike cijele škole, sekcije koje djeluju u njoj, roditelje, Javne ustanove, organizacije i građane naše lokalne zajednice sve u cilju međusobnog upoznavanja, prepoznavanja kvaliteta i potencijala našeg grada i ljudi, prvenstveno mladih i razvoja međusobne saradnje. Posebno želimo istaći kreativnost i dobru volju učenika koja je u osnovi svih naših aktivnosti.

Ovogodišnji program se sastoji iz dva dijela:

Sajam Gimnazije (vrijeme: 10h-14h; mjesto: Dvorski trg)

Na Dvorskom trgu prisutni će uživati u dvočasovnom programu gimnazijalaca. Učenici će se predstaviti pjesmom i plesom, recitacijama i skečevima. Prisutni će moći da kupe nakit, slike, fotografije, meleme za usne, sapune, kolače i ukrašeno posuđe koje će biti izloženo na sajmu. Na trgu će biti organizovana ’Potraga za blagom’ na kojoj će učestvovati 22 ekipe sastavljene od učenika Gimnazije, a tri ekipe će dobiti vrijedne nagrade.

Koncert učenika Gimnazije (vrijeme: 20h-21.30 h; mjesto: Kongresna sala Hotela Grand)

Prisutnima će biti upriličen koncert učenika Gimnazije. Nastupaće učenici koji su učestvovali na raznim takmičenjima kako nacionalnim tako i regionalnim. Cijena ulaza je jedan euro.

Sav sakupljeni novac će se upotrijebiti za organizaciju vannastavnih aktivnosti (preuređivanju učionice za potrebe učenika (mali amfiteatar), organizaciju školskih manifestacija, učešće na takmičenjima i slično).

 

Portal Analitika