Fudbal

VIDEO: Pogledajte kako se Evra narugao Suarezu i "grizao ruku"

EvraRuka
T
okom slavlja povodom osvajanja dvadesete titule Mančester Junajteda, nakon pobjede nad Aston Vilom, Patris Evra je uspio da, za trenutak, zasjeni proslavu, sprdajući se igraču Liverpula Luisu Suaresu koji je na meti kritikana Ostrvu nakon što je na meču Liverpul-Čelzi ugrizao za ruku odbrambenog igrača "plavaca" Branislava Ivanovića.

VIDEO: Pogledajte kako se Evra narugao Suarezu i "grizao ruku"
Portal AnalitikaIzvor

Jedan navijač bacio je sa tribina Evri vještačku "odgriženu" ruku očito sugerišući igraču "đavola" da imitira njegovog "omiljenog" protivnika u Premijer ligi. Francuz je shvatio poruku te je simulirao ugriz Luis Suareza. Evra i Suares su odavno u sukobu jer je igrač Mančester Junajteda optužio Urugvajca za rasističke verbalne napade tokom prvenstvene utakmice dva tima. Suares je bio kažnjen a kasnije se nije htio rukovati sa Evrom, tvrdeći da je ovaj izmislio uvrede.

Kako god, Evra je čekao trenutak za "osvetu" i posprdao sa sa Suaresom, i to u času kada se vodi velika kampšanja za oštro kažnjavanje napadača Liverpula. Srećom, do kraja šampionata nema susreta Mančester Junajteda i Liverpula.  

 

 

Portal Analitika