Region

SNS: Monstruozna kampanja putem SMS poruka

okvucic
S
rpska napredna stranka danas je najoštrije osudila prijetnje koje, kako navodi, "u sklopu organizovane i monstruozne kampanje putem SMS poruka" dobija lider naprednjaka i prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić.

SNS: Monstruozna kampanja putem SMS poruka
Portal AnalitikaIzvor

Aleksandar Vučić primio je stotine pretnji putem SMS poruka, nakon što je SRS jutros podijelila letke sa njegovim brojem telefona.

Potpredsjednik SNS Igor Mirović je, u izjavi dostavljenoj medijima, naveo da u do sada "nezabilježenoj kampanji pretnji, uvreda i nasilja putem SMS poruka, propale političke stranke i kvazi-patriote prijete čovjeku koji je učinio sve da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji".

"Organizovana podjela telefonskih brojeva sa unapred pripremljenim i planiranim pretnjama i uvredama, otvoreno i jasno je povezala sve one stranke i pojedince čiji cilj nije uspravna, snažna i efikasna država Srbija, već Srbija na koljenima prepuna kriminala i zloupotreba i nedovoljno snažna da obezbijedi mir, stabilnost i razvoj na cijeloj svojoj teritoriji uključujući Kosovo", naveo je Mirović.

SNS je pozvala sve građane Srbije da odbace "primitivni rečnik nasilja i zastrašivanja" i osudila "kampanju lažnih rodoljuba koji su zajednički politički imenitelj pronašli u borbi protiv interesa cijele naše države".

 

Portal Analitika