TV / Film

Tajno vjenčanje zvijezde filma „Gledaj me“?!

2004OlgaP
G
lumica Olga Pakalović i Marokanac Samija Bergamane nedavno su daleko od javnosti ozakonili svoju vezu, a uskoro će prvi put zajedno iskusiti i čari roditeljstva, piše magazin Story.hr.

Tajno vjenčanje zvijezde filma „Gledaj me“?!
Portal AnalitikaIzvor

Kako ekskluzivno saznaje Story, 34-godišnja glumica Olga Pakalović nedavno se udala u tajnosti i očekuje svoje prvo dijete.

Kada su je novinari ovog magazina kontaktirali da bi joj čestitali na srećnim vijestima, Olga je bila iskreno iznenađena. Nije željela službeno da potvrdi tu informaciju, ali je nije ni demantovala, nego je kratko kazala kako je trenutno u poslu, te da nema vremena za razgovor s novinarima.

Čini se da je glumica, kao i uvijek, pokušala da izbjegne pitanja o privatnom životu, no ipak je dala naslutiti da je srećno udata i trudna.

Ljubav između naočitog Samije i poznate glumice traje već godinu dana. Naime, nakon raskida sa kolegom Mijom Jurišićem, s kojim je glumila u filmu crnogorske rediteljke Marije Perović „Gledaj me“, Olga je na ljetovanju u Maroku upoznala dizajnera Samija Bergamanea u kojeg se zaljubila na prvi pogled.

- Vjerujem da ljubav ne bira ni godine, ni pol, da ne vidi granice. Ne postoji ljubav koja zaslužuje osudu - izjavila je Olga ljetos.

 

Portal Analitika