Abiznis

UNIQA: Popust na Putno zdravstveno osiguranje

1905unika
U
susret predstojećim prvomajskim i uskršnjim praznicima UNIQA osiguranje pripremila je novu povoljnost: u periodu od 22. aprila do 10. maja svi zainteresovani građani moći će da ostvare 20 odsto popusta na program UNIQA Putnog zdravstvenog osiguranja.

UNIQA: Popust na Putno zdravstveno osiguranje
Portal AnalitikaIzvor

Putno zdravstveno osiguranje je osiguranje lica/putnika za vrijeme boravka u inostranstvu od mogućih nepredviđenih situacija nastalih kao posljedica nezgode ili promjene zdravstvenog stanja lica/putnika usljed nekih faktora, a sve za vrijeme boravka u inostranstvu.

Putno zdravstveno osiguranje koje nudi UNIQA osiguranje podrazumijeva tri različita paketa - Standard, Comfort, Ekskluziv - i u zavisnosti od odabranog, osiguranik dobija različite nivoe pokrića.

Pogodnost polise UNIQA putnog zdravstvenog osiguranja je ta što se cijena prilagođava godinama klijenta i broju dana boravka u inostranstvu.

Ukoliko se, na primjer, klijent odluči za sedmodnevni boravak u Španiji, putno zdravstveno osiguranje će ga uz akcijskih 20 odsto popusta stajati ukupno 6.61 eura. Ovim osiguranjem, u slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000eura (liječenje, tretman, operacije, ljekovi...).

U periodu do 31. maja svi zainteresovani građani moći će da ostvare 20odsto popusta na UNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, program koji svim korisnicima omogućuje liječenje u najboljim zdravstvenim ustanovama sa kojima UNIQA ima zaključen ugovor. Osiguranik ne plaća troškove pregleda i liječenje, već te troškove snosi UNIQA osiguranje pod ugovorenim uslovima.

Svaki od pomenutih paketa ima svoj godišnji limit – zdravstveni budžet koji je tokom perioda osiguranja na raspolaganju osiguraniku za korišćenje zdravstvenih usluga.

Svi novi osiguranici, kao i oni koji već imaju sklopljenu polisu UNIQA Dobrovoljnog osiguranja ostvaruju pravo popusta na ostale programe osiguranja i to:

- popust 10 odsto na kombinovano osiguranje Dom&Porodica

- popust 10 odsto na osiguranje od nezgoda

- popust 10 odsto na kasko osiguranje

- popust 15 odsto na osiguranje imovine

- popust 20 odsto na putno zdravstveno osiguranje

- popust 30 odsto popusta na članarinu za najmlađe u UNIQA rekreacionom centru „Having fun getting fit”.

Portal Analitika