Zabava

Nikolina Pišek: Neću nositi bijelu vjenčanicu

0302pisek
N
ikolina Pišek ispričala je u intervjuu za hrvatski portal 24h.hr sve o vjenčanju, vjeridbi, odnosu sa Vidojem. Voditeljka kaže da će se udati kraj Nice i da će nositi najljepšu haljinu na svijetu, koja nije bijela.

Nikolina Pišek: Neću nositi bijelu vjenčanicu
Portal AnalitikaIzvor

Voditeljka je ispričala sve o privatnim i poslovnim planovima. Otkrila je kako je zaprosio Vidoje Ristović. Kaže sasvim jednostavno.

- Nije bilo pompezno. Bili smo s društvom napolju, Vidoje je sjeo kraj mene, ugurao mi prsten u ruku i šapnuo mi na uvo: “Ne moraš sada ništa da mi kažeš, ti malo razmisli, pa kad vidiš šta hoćeš, onda mi reci”. Bila sam u šoku. Ali nijesam morala dugo da razmišljam. Znala sam odmah - ispričala je Nikolina za 24.sata.hr.

Kaže i da su je pogodila pisanja o njenom vjenčanju i odlaganju.

- Vjenčanje nije odloženo. Istina je da nijesmo znali hoće li biti početkom ili krajem ljeta. Sad smo odlučili da bude kraj ljeta da bismo imali vremena što bolje da organizujemo boravak gostiju. Destinacija je Azurna obala, i mjesto blizu Nice - rekla je voditeljka.

Kaže da su za sada rezervisali nekih 60 mjesta za goste u hotelu, ali da će ih možda biti i više. Takođe dodala je da će se udati u najljepšoj haljini na svijetu, koja neće biti bijela.

Portal Analitika