Fudbal

Anćeloti: Ovo je užas i katastrofa, svi su krivi!

1804Ancelotti
S
an od duploj kruni odnio je Evijan, Pari Sen Žermen eliminisan je u četvrtfinalu Kupa Francuske, što je razbjesnilo trenera Karla Anćelotija.

Anćeloti: Ovo je užas i katastrofa, svi su krivi!
Portal AnalitikaIzvor

Parižani su poveli protiv tima koji se bori za opstanak u Ligi 1, ali su ipak morali da igraju penale, gdje su "počišćeni" sa 4:1.

"Svi su krivi. Ljut sam na svakoga, pa i na sebe. I ja snosim dio krivice. Možemo izgubiti utakmicu, ali ne smijemo igrati bez karaktera. Ovo je bio užas, prava katastrofa. Ništa nijesmo napravili, razumijete li me - ništa", rekao je ljuti Anćeloti.

Samo je Ezekijel Laveci pogodio u penal seriji za Parižane, golman je zaustavio šut Zlatana Ibrahimovića, dok je Tijago Silva pogodio prečku.

"Ništa nijesmo uradili kako treba. Nije bilo normalnog dodavanja, nije bilo sistematskog napadanja. Neki su igrali utakmicu za sebe. Užas i katastrofa. Ovo je bila najgora naša utakmica u sezoni. Ne mogu da vjerujem u ono što sam vidio. Kada smo fokusirani onda odigramo sjajno i protiv Barselone, ali ovo.. Ništa od ništa", nije mogao da se smiri Italijan.

 

Portal Analitika