Svijet

CNN demantovao raniju vijest da je uhapšen napadač iz Bostona

1604boston3
A
merička televizija CNN demantovala je svoju raniju vijest da je Federalni istražni biro (FBI) uspio da otkrije identitet osobe koja je ostavila ranac sa bombom na bostonskom maratonu i da je on uhapšen.

CNN demantovao raniju vijest da je uhapšen napadač iz Bostona
Portal AnalitikaIzvor

Iako su prije sat vremena javili da je osumnjičeni uhapšen, CNN je sada saopštio, pozivajući se na tri različita izvora, da niko do sada nije uhapšen, prenosi Blic.

Takođe, demantovali su raniju vijest da je ta osoba identifikovana, sem što FBI raspolaže fotografijama i snimcima sa lica mjesta.

FBI je najavio konferenciju za novinare u pet časova popodne po vremenu na američkoj istočnoj obali, što je 23.00 sata po našem vremenu.

U bombaškom napadu u Bostonu, koji se dogodio u ponedjeljak, tri osobe su poginule, a više od 180 je povrijeđeno, od kojih je 17 i dalje u kritičnom stanju.

Policijske službe su ranije pozvale građane da pomognu u istrazi fotografijama, video snimcima ili bilo kakvom informacijom koja bi doprinijela nalaženju odgovornih za dvostruki bombaški napad u ponedjeljak, kada su poginule tri osobe, a više od 170 povrijeđeno.

Portal Analitika