Zabava

Di Kaprio: Tek sada se osjećam opuštenije u Holivudu

1704dikaprio
P
oznati glumac optužuje Holivud za svoju reputaciju plejboja i kaže da mu je veoma teško da ostvari dužu vezu.

Di Kaprio: Tek sada se osjećam opuštenije u Holivudu
Portal AnalitikaIzvor

Iako se zabavljao sa najzgodnijim djevojkama na svijetu, među kojima su i Viktorijini anđeli, Leonardo kaže da njegova profesija nije baš najbolja preporuka kada su djevojke i duge veze u pitanju.

Ovaj tridesetosmogodišnji glumac objašnjava da je snimanje na lokacijama – "ubica za veze". "Kada provedete šest mjeseci na snimanju na nekoj lokaciji, recimo u Maroku, ili negdje drugo, to baš i nije dobro za vašu vezu", rekao je Leonardo za magazine "Esquire", prenosi b92.

Zahvaljujući romantičnoj drami "Titanik" publika ga je doživjela kao romantičara, a iako je još od detinjstva u ovom poslu, priznaje da mu je tek sada postalo prijatno u Holivudu.

"Zaista nijesam razumio šta je to slava i šta znači glumiti u takvom hitu kakav je bio "Titanik", objašnjava Di Kaprio.

"Ne postoji udžbenik. Niko me nije pripremao kako izgleda kada vas posmatraju non stop, i nije bilo nikoga da mi kaže kako da ostanem normalan kada svi glume i gledaju me drugačijim očima."

Još je dodao: "Tek u posljednjih nekoliko godina se osjećam opuštenije nego prije".

Na dugačkom spisku uloga koje je odigrao nalaze se i uloga u Tarantinovom najnovijem ostvarenju "Đangova osveta" i glavna uloga u novom filmu Baza Larmana "Veliki Getsbi", sa kojim je prvi put sarađivao na filmu "Romeo i Juija" 1996. godine.

Uprkos svom velikom uspjehu, on se i dalje osjeća kao "gubitnik".

"Uvijek sam mislio o sebi kao o gubitniku, da nijesam dovoljno dobro obučen ili mi kosa ne izgleda dobro", priznaje Di Kaprio. "I morate da razumijete da je uspjeti i imati karijeru u Holivudu isto kao da ste dobili na lutriji!"

U nastavku intervjua rekao je: "Uvijek sam razmišljao ovako, ok, dobio sam sad tu ulogu i imao sam sreće da je dobijem i ako je ne uradim najbolje što mogu, ako se ne oderem od posla i ne oživim je, proćerdao sam ovu nevjerovatnu, zlatnu priliku". Još je dodao: "To je ono što me uvijek pokreće".

Portal Analitika