Fudbal

Navijač Njukasla: Konju, izvini, nijesam namjeravao da te udarim

KonjiNjukasl
N
avijač Njukasla, koji je tokom nereda poslije utakmice “svraka” i Sanderlenda (0:3), pokušao da udari policijskog konja, izvinio se poslije nekoliko dana životinji, kao i svima ljudima koje je njegov potez na bilo koji način uznemirio.

Navijač Njukasla: Konju, izvini, nijesam namjeravao da te udarim
Portal AnalitikaIzvor

- Volim životinje, imam tri psa i ribnjak. Nepromišljeno i glupo sam reagovao – rekao je kroz suze Beri, dodavši da se plaši da izađe iz kuće zbog mogućih osveta poslije snimaka koji su obišli svijet.

- Ljudi su iz nekog razloga uznemireni zbog činjenice da sam udario konja.

Britanski “Miror” piše kako je nezaposleni fabrički radnik kritikovao sukob navijača sa policijom, tvrdeći da mu nije bila namjera da učestvuje u neredima, iako je sa maramom preko lica pokušao da sakrije identitet.

- Želim da se izvinim konju, kao i svim ljudima koje sam uznemirio. Konj je reagovao poslije praska petarde, uplašio sam se jer je krenuo prema meni i poslije toga je uslijedila moja reakcija. Uspaničio sam se, pokušao sam da ga odgurnem od sebe. Izgledalo je mnogo gore nego što je zaista bilo. Pio sam ljekove, potom i pivo, što, naravno, nije opravdanje za ono što sam uradio – rekao je navijač Njukasla, čiji su čelnici u utorak oštro osudili divljanje “navijača”, istakavši da nijedan od huligana koji su učestvovali u incidentima poslije meča neće nikada više kročiti na “Sent Džejms Park”. (Novosti.rs)

Portal Analitika