Zabava

VIDEO: Žene su mnogo ljepše nego što misle

1704zene
Ž
ene su mnogo ljepše nego što misle, a to dokazuje i kampanja koju je uradila kozmetička kompanija Dove. Trominutni video objavljen na YouTubeu pokazuje da žene ponekad imaju potpuno pogrešnu sliku o sebi i da nerijetko kritično gledaju na svoje tijelo.

VIDEO: Žene su mnogo ljepše nego što misle
Portal AnalitikaIzvor

U istraživanju je učestvovalo sedam žena, različitog porijekla i životne dobi. Bivši forenzički umjetnik, koji je radio u policiji, napravio je njihove skice na osnovu opisa koje su davale o sebi - dužina kose, oblik lica i druge istaknute fizičke osobe, prenosi Klix ba.

Nakon toga, žene su neko vrijeme provele sa njima nepoznatim osobama.

Forenzički umjetnik je nakon toga napravio nove skice na osnovu opisa koje su dali stranci s kojima su provele neko vrijeme u razgovoru.

Rezultat je nevjerovatan. Svaka od njih je zapravo mnogo ljepša nego što misli. Nijesu debele, sumorne i stare kako umišljaju.

"Žene su najveće kritičarke svoje ljepote. Samo četiri odsto žena na svijetu sebe smatra lijepim, stoga smo i izveli ovaj eksperiment da pokažemo ženama kako one sebe vide, a kako ih vide drugi", saopštila je kompanija Dove.

Portal Analitika