Abiznis

Luštica: U prvom kvartalu uloženo milion eura

lustica
T
ivatski Luštica Divelopment a.d. objavio je izvještaj za prvi kvartal ove godine, koji pokazuje dodatno ulaganje od više od 900 hiljada eura. U projekat Luštica Bay do sada je uloženo oko 27 miliona eura, saopšteno je iz kompanije.

Luštica: U prvom kvartalu uloženo milion eura
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat. Luštica Divelopment je nastavila da podržava lokalnu zajednicu za

šta je do sada opredijeljeno više od 350.000 eura.

Kompanija je dobila prvu građevinsku dozvolu za izgradnju prvih deset apartmantskih objekata sa ukupno 72 apartmana u formi glavnog projekta. Radi se o objektima D1 - D6 i C6 - C9. Ukupna površina je oko 8000 metara

kvadratnih. Početak radova je planiran za proljeće, a sama izgradnja ce trajati dvije godine. Procijenjena vrijednost investicije je 15 miliona eura. U toku je tenderski proces za izbor generalnog izvođača radova.

Pripremni građevinski radovi na projektu Luštica Bej počeli su u februaru prošle godine. Do sada su izgrađeni pristupni putevi, otvoreno golf vježbalište i raščišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta.

Pored toga, za projektovanje golf terena angažovana je kompanija Geri Plejer Dizajn /Gary Player Design/ . Izgrađeni su model apartman i vidikovci na budućim lokacijama marine, glavnog puta i golf hotela.

 

 

 

Portal Analitika