Fudbal

Jovanović: Krivo mi je što se sve ovo desilo!

jovnovicMilan2
M
ilan Jovanović ponovo je pravio probleme i zbog toga je skoro sigurno na izlaznim vratima "Marakane". Reprezentativac Crne Gore prije nekoliko dana je u alkoholisanom stanju fizički napao policajca, zbog čega je bio i priveden. Iskusni defanzivac najavio je da će se dogovoriti sa upravom Crvene zvezde o odlasku.

Jovanović: Krivo mi je što se sve ovo desilo!
Portal AnalitikaIzvor

- Razgovarao sam s čelnicima, obostrana želja je da dođe do raskida ugovora, ali da nijedna strana ne bude oštećena. Idemo na to da se prijateljski rastanemo jer imam ugovor do juna sljedeće godine - rekao je za Kurir Jovanović koji je razgovarao i sa trenerom Rikardom Sa Pintuom, koji je želio da mu pruži još jednu priliku.

- Vidio je da treniram, da želim da se vratim i pomognem klubu u borbi za titulu. Sa Pintu je imao najbolje namjere prema meni. Ali... Nažalost, dogodile su se nepredviđene stvari - objasnio je Jovanović i dodao da mu je krivo zbog svega.

- Šta mislite kako se osjećam? Krivo mi je što se sve ovo desilo! Mnogo krivo! Svi smo izgubili! Stvarno mi je teško da pričam - zaključio je Jovanović.

Portal Analitika