Rukomet

Knežević i Voltering potpisale nove ugovore

Volteringg
S
rednji bek Milena Knežević i golman Klara Voltering produžile su ugovore sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost.

Knežević i Voltering potpisale nove ugovore
Portal AnalitikaIzvor

Knežević je potpisala novi četvorogodišnji ugovor, Voltering je dogovorila produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Knežević je ove sezone bila najbolji strijelac Budućnosti u Ligi šampiona sa 86 golova, a bila je i najbolji strijelac najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu dok ''plave'' nijesu završile nastup na evropskoj sceni.

Knežević je šest sezona u prvom timu Budućnosti, a ove godine je bila predvodnik nove generacije najvećeg crnogorskog kluba.

Sjajnu sezonu imala je i Voltering, koja je bila jedna od najzaslužnijih što su ''plave'' i pored činjenice da su nastupale u znatno izmijenjenom i podmlađenom sastavu ispunile cilj i izborile plasman u glavnu rundu Lige šampiona.

Voltering je u Podgoricu stigla uoči početka prošle sezone i sa ekipom Budućnosti je osvojila trofej Lige šampiona, a s obzirom na to je i ove sezone bila jedna od najboljih igračica tima Dragana Adžića, uprava kluba se odlučila za nastavak saradnje.

Budućnost je već dobila dva pojačanja za narednu sezonu - ugovore sa podgoričkim klubom potpisale su danska reprezentativka i desni bek Randersa Kamila Dalbi i poljska reprezentativka i bek Lublina Kinga Bizdra. (Mina)

(foto:facebook)

Portal Analitika