Abiznis

Prvi put u Crnoj Gori - dopuna računa preko TV-a

telekom
P
rvi put u Crnoj Gori je tv gledaocima omogućeno da preko tv ekrana dopune svoj račun za mobilni telefon! Taj način doplate računa od sjutra mogu koristiti korisnici popularnog Extra TV servisa. Ova usluga je dostupna rezidencijalnim korisnicima koji imaju aktiviran Extra TV servis Telekoma, saopšteno je iz Telekoma.

Prvi put u Crnoj Gori - dopuna računa preko  TV-a
Portal AnalitikaIzvor

Prilikom dopune prepaid računa preko Extra TV-a, neophodno je da korisnik ukuca svoj PIN dobijen prilikom aktiviranja Extra TV servisa. Ukoliko je PIN deaktiviran, moguće ga je ponovo aktivira preko Extra TV menija (Meni/Podešavanja/Roditeljska kontrola/Zaključavanje iznajmljenih zapisa). O uspješnosti obavljene dopune korisnik će biti obaviješten porukom na Extra TV-u.

Preko Extra TV-a je moguće dopuniti račun sa dva ili pet eura (uračunat PDV), a dopuna prepaid računa se realizuje odmah po prijemu poruke o izvršenoj dopuni.

Zavisno od toga da li je na taj način svoj račun dopunio sa dva ili pet eura, korisnik ostavaruje i pravo na dva, odnosno pet dana, besplatnih razgovora u Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži. Pravo na korišćenje tih benefita korisnik ostvaruje odmah po prijemu poruke o izvršenoj dopuni. Na taj način se takođe može dopuniti i DATA SIM kartica, i to jednokratno - iznosom od 5 eura, s tim što korisnik ne dobija besplatne minute u Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži.

Iznos dopune prepaid računa korisnik plaća preko mjesečnog telefonskog računa za servise fiksne mreže Telekoma.

Prepaid račun Extra TV korisnik može dopuniti maksimalno jednom dnevno, bez obzira na visinu dopune.

Maksimalni mjesečni iznos prepaid dopune zavisi od prosječnog iznosa mjesečnog računa za fiksnu mrežu: Ukoliko je mjesečni računa za servise fiksne mreže Telekoma (sa PDV-om) manji od 15 eura, maksimalna mjesečna dopuna prepaid računa (sa PDV-om) je 5 eura. Za račun od 15-30 eura maksimalna mjesečna dopuna prepaid računa je 10 eura. Ako je račun veći od 30 eura, maksimalna mjesečna dopuna prepaid računa je 20 eura.Dopuna računa preko Extra TV-a nije moguća za korisnike Holiday paketa.

 

 

Portal Analitika