Abiznis

Radulović: Taksisti utiču na kvalitet turističke ponude

164radulovicok
L
icence za obavljanje taksi usluga u Budvi će dobiti oko 400 vozača, umjesto 850, koliko ih je bilo prošle godine, kazao je predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) Žarko Radulović.

Radulović: Taksisti utiču na kvalitet turističke ponude
Portal AnalitikaIzvor

On je na sastanku sa vlasnicima šest taksi firmi u Budvi, rekao da će taksisti imati određena stajalaišta i vidno obilježena vozila koja legalno obavljaju prevoz.

Radulović je naveo da će u okviru CTU biti formiran i sektor taksi udruženja.

“Ali samo onih koji se legalno bave taksi prevaozom. Moramo zajedno učiniti sve da se zaustavi haos koji je vladao u taksi prevozu na području Budvanske rivijere, kako bi gosti, umjesto dosadašnje ljutnje njihovim ponašanjem bili zadovoljni”, kazao je on.

Radulović je pohvalio odluku Opštine Budva da uvede red u toj vrsti djelatnosti koja je, kako je dodao, veoma važna za turizam.

Na sastanku je ocijenjeno da taksisti mogu uticati na kvalitet ukupne turističke ponude na Budvanskoj rivijeri naročito tokom turističke sezone.

Predstavniici pet firmi koji obavljaju taksi prevoz, založili su se za uvođenje reda u toj oblasti, ističući da je CTU u tome važan paratner.

Izvor:MINA-BUSINESS

Portal Analitika